همین حالا با پشتیبانی تماس بگیر
۰۹۳۳۴۹۱۶۷۵۱
    سرم موی دو فاز دیترون حاوی روغن هسته ی انار
    2 دیدگاه
    خلاصه توضیحات:
    کدمحصول:
    21297
    تمام کالاها زیر نظر دکتر داروساز و با بررسی تاریخ و سلامت فیزیکی و اصالت کالا ارسال خواهد شد.
    ضمانت سلامت فیزیکی و اصالت کالا
    ارسال زیر نظر دکتر داروساز
    رضایت از محصول:
    100%
    ۶۶٬۲۰۰ تومان
    ناموجود
    ۶۶٬۲۰۰ تومان

    سرم موی دو فاز دیترون حاوی روغن هسته ی انار مخصوص موهای رنگ شده، آسیب دیده و خشک می باشد. این محصول ضمن داشتن روغن هسته ی انار، حاوی کراتین هیدرولیز شده هم می باشد و به تقویت مو و ترمیم بافت آسیب دیده ی آن کمک می کند. سرم موی دو فاز دیترون حاوی روغن هسته ی انار موها را رطوبت رسانی و آبرسانی می کند و بدین صورت به نرمی، لطافت و ابریشمی شدن آن ها کمک می نماید و سبب بهبود شانه پذیری موها می شود.

    سرم موی دو فاز دیترون حاوی روغن هسته ی انار ساختار سبکی دارد و سبب چربی موها نمی شود. علاوه بر این، بدون نیاز به آبکشی است و از آن می توان قبل از انجام براشینگ و استایلینگ مو استفاده نمود. این محصول وز شدگی و خشکی موها را درمان می کند و در تثبیت رنگ مو و افزایش ماندگاری آن نقش بسزایی دارد.

    روش مصرف

    موها را از ساقه تا انتها با سرم موی دو  فاز دیترون اسپری نمایید، سپس شانه یا سشوار کنید و به حالت دلخواه در آورید، پیش از مصرف بطری را تکان دهید.

    سرم موی دو فاز دیترون حاوی روغن هسته ی انار