دسته‌بندی محصولات

ثابت فارما

کد محصول: 26756

شربت زینک همراه ب کمپلکس و ویتامین سی ساپلکس

تضمین اصالت کالا بررسی سلامت فیزیکی قبل از ارسال
ارسال مطمئن بسته‌بندی و ارسال اصولی
زیر نظر پزشک داروساز تمامی سفارش‌ها پیش از ارسال بررسی می‌شوند
درباره محصول

توضیحات شربت زینک همراه ب کمپلکس و ویتامین سی ساپلکس

شربت زینک ساپلکس حاوی ویتامین‌های گروه B و ویتامین C، برای  بهبود اشتها و رشد کودکان ، تقویت پوست و مو و افزایش ایمنی بسیار مفید است

کودکان از زمانی که بتوانند به جز شیر مادر غذای مکمل نیز مصرف کنند، به  مواد مغذی  که در بدن ساخته نمی‌شود یا کم ساخته می‌شود، نیاز مبرم دارند، زیرا رشد کامل و صحیح بدن در گرو وجود آن‌ها است. زینک، فولیک اسید، بیوتین، ویتامین B6 و ویتامین B12 چند مورد از مواد معدنی مورد نیاز کودک است که از سن یک سالگی به بعد تنها از طریق تغذیه تأمین می‌شوند. از آنجا که فراهم کردن این مواد مغذی به اندازه کافی برای کودک از طریق تغذیه کار سختی است، مادران ترجیح می‌دهند در کنار تغذیه مناسب از  مکمل‌های مخصوص کودکان  نیز استفاده کنند. مکمل‌هایی مانند  شربت زینک ساپلکس ، نیاز کودک به مواد مغذی ضروری برای رشد و تقویت سیستم ایمنی را تأمین می‌کند.

شربت زینک ساپلکس  با طعم پرتقالی و دلپذیر خود در بین کودکان محبوبیت زیادی پیدا کرده است. البته این شربت مکمل برای بزرگسالان نیز قابل استفاده می‌باشد و سبب  تقویت پوست و مو  نیز می‌شود.

شربت زینک ساپلکس برای رشد کودکان و نوجوانان

کودکان از سن یک سالگی به بعد که کم کم از  شیر مادر  جدا می‌شوند، باید برخی مواد مغذی را تنها از طریق تغذیه به دست آورند. ضرورت حضور این مواد معدنی در سنین رشد به قدری است که نمی‌توان از آن‌ها چشم پوشی کرد یا کمبود آن‌ها را به سهل انگاری نسبت داد.

کمبود ویتامین‌های B12، B6، B7،  B2 و زینک در بدن مشکلات جدی برای  سلامت کودک  به وجود می‌آورند. کم خونی ناشی از کمبود ویتامین B12 و فولیک اسید، ضعف شدید سیستم ایمنی، آسم کودکان، مشکلات گوارشی مزمن و... از جمله شایع‌ترین آن‌ها است.

شربت زینک ساپلکس  با قرار دادن همه این ویتامین‌ها به تأمین انرژی مورد نیاز کودکان و نوجوانان برای رشد جسمی و ذهنی کمک می‌کند. این محصول طوری تهیه شده که علاوه بر کودکان، نوجوانان نیز بتوانند دوز مورد نیاز روزانه خود از این مواد مغذی را دریافت کنند.

۳۰۳٬۶۹۰ تومان
ناموجود