بازخورد درباره این کالا

کرم ضد آفتاب رنگی فاقد چربی ۳ در ۱ +SPF50 درماگور

4
from 0 رای

0دیدگاه

شناسه محصول: 25022
ویژگی های محصول
  • نام برند :
  • کشور سازنده : فرانسه
  • محل اثر : صورت
  • شرایط سنی : بزرگسالان
  • شکل دارویی : کرم
  • گارانتی : اصالت و سلامت فیزیکی کالا
+ اطلاعات بیشتر

ناموجود

  • ارسال توسط ثابت فارما
ناموجود
بروزرسانی قیمت: 6 اردیبهشت 1404
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟

محصولات مرتبط

نقد و بررسی

کرم ضد آفتاب رنگی فاقد چربی ۳ در ۱ +SPF50 درماگور
  • حاوی فیلترهای ضد آفتاب فیزیکی
  • فاقد چربی
  • تنظیم ترشح چربی
  • بدون ایجاد جوش
  • دارای پوشش رنگی
  • مناسب پوست های چرب، مختلط و آکنه ای
  • مقاوم در برابر تعریق و شستشو
نمایش بیشتر - بستن

کرم ضد آفتاب رنگی فاقد چربی ۳ در ۱ +SPF50 درماگور یک ضد آفتاب عالی برای پوست های چرب، مختلط و جوش دار است. این محصول حاوی فیلتر ضد آفتاب فیزیکی به نام تیتانیوم دی اکساید می باشد که قادر است از پوست در برابر پرتوهای UVB و UVA محافظت کند. تیتانیوم دی اکساید جذب پوستی ندارد بنابراین حداقل میزان حساسیت پوستی را ایجاد می کند.

کرم ضد آفتاب رنگی فاقد چربی ۳ در ۱ +SPF50 درماگور دارای پوشش دهی مناسبی است و قادر است عیوبی مانند لک، منافذ باز و چین و چروک های ریز را بپوشاند. این محصول تنها در رنگ بژ تیره تولید می شود که با رنگ پوست بسیاری از ایرانی ها هماهنگ است. ویتامین E دیگر ترکیب موجود در این ضد آفتاب است که دارای اثرات آنتی اکسیدان، مرطوب کننده و مات کننده پوست است. همچنین وجود گلیسیرین در این محصول باعث رطوبت رسانی به پوست می شود.

کرم ضد آفتاب رنگی فاقد چربی ۳ در ۱ +SPF50 درماگور به آسانی روی پوست پخش شده و پوشش یکنواختی را ایجاد می کند. این محصول حاوی گلوکونات روی که باعث تنظیم ترشح چربی صورت و پیشگیری از ایجاد جوش می شود. همچنین دارای عصاره ریشه  Arctium Lappa که به تنظیم چربی صورت کمک کرده و مانع از بروز التهاب پوستی می شود.

کرم ضد آفتاب رنگی فاقد چربی ۳ در ۱ +SPF50 درماگور