نقد و بررسی
پن سورگرس درماسیف مناسب پوست های خشک و اگزمایی- حاوی مواد رطوبت رسان
- حفظ رطوبت طبیعی پوست و جلوگیری از خشک شدن پوست پس از شست و شو
- برطرف کننده خارش، پوسته ریزى، احساس خشکى و کشیدگى در پوست
پوست خشک نوعی پوست است که فعالیت غدد چربی در آن کم تر از بقیه پوست هاست. پوست یا به صورت ذاتی خشک است یا پس از ابتلای فرد به پسوریازیس، درماتیت و اگزما خشک می شود. برای شستشوی پوست های خشک هرگز نباید از صابون استفاده کرد زیرا PH صابون با PH پوست سازگار نیست و مشکل خشکی را بدتر کرده و باعت کاهش چربی پوست و ایجاد ترک خوردگی، پوسته ریزی و سوزش و خارش می شود. امروزه محصولاتی به نام پن تولید شده که در ظاهر شبیه به صابون هستند اما برخلاف صابون، PH پن ها با PH طبیعی پوست سازگار است و موجب بدتر شدن وضعیت پوست های خشک و التهاب و خارش نمی شود.
پن سورگرس درماسیف مناسب پوست های خشک و اگزمایی محصولی از شرکت ایرانی پارس حیان است. در این محصول عصاره جو دو سر وجود دارد که یک پاک کننده طبیعی است و قادر است تمام آلودگی های پوست را پاک کرده، منافذ صورت را کوچک کند و موجب نرمی و لطافت پوست می شود. عصاره بابونه ترکیب گیاهی دیگر موجود در این پن است که خاصیت ضد التهاب داشته و می تواند زخم ها، جوش صورت، التهاب و تحریک پوست را کاهش داده و باعث کنترل اگزما می شود. شی باتر که یک آنتی اکسیدان طبیعی است ترکیب سوم موجود در این محصول است و باعث آبرسانی به پوست و درمان خشکی پوست، پیشگیری از چین و چروک، تحریک کلاژن سازی و محافظت از پوست در برابر آفتاب می شود.
شستشوی روزانه صورت با این محصول باعث تشدید خشکی و اگزمای پوست صورت نمی شود بلکه با محافظت از لایه چربی پوست و ایجاد تعادل بین آب و چربی پوست صورت باعث کنترل خشکی صورت شده و با تامین رطوبت پوست صورت و رساندن مواد مرطوب کننده به پوست باعث رفع خشکی و کشیدگی، پوسته ریزی و خارش و التهاب پوست می شود.
0دیدگاه